Solar enerji ürünleri çatısı altında toplanabilecek çok fazla ürün vardır. Bir güneş paneli sistemi için kullanılması gereken malzemelerin sayıca çok olmaları kadar kalitesinin de standartlar dâhilinde olması zorunludur. İlk olarak paneller ile başlayalım.

Polikristal paneller ile güneşin ısı ve ışık enerjisinden en güçlü şekilde yararlanmak esas alınmıştır. Watt özellikleri, hücre tipi özellikleri gibi belli başlı özelliklerine göre kullanım alanına göre yer bulur. Çatı uygulamaları ya da arazi uygulamaları için gerekli olan paneller konusunda uygulamayı yaptıracağınız firmanın uzmanları tarafından sizlere yardım edilecektir.

Off grid ürünler çatısı altında şebekeye bağlı olmayan ürünleri bulursunuz. İnventerler, şarj kontrol cihazları gibi şebeke dışı kontrol mekanizmalarıdır. Tiplerin arasından ev çatı uygulamaları ve açık alan uygulamaları için gerekli olan ürünleri bulabilirsiniz. On grid ürünler, şebeke bağlantılı ürünlerin olduğu ürünlerdir. Şebeke bağlantılı deyiminden de anlayacağınız üzere toplanan enerjisinin aktarımı için şebeke arası bağı kuran ürünler olacaktır. İnventörler ve solar izleme cihazları bu kapsamdadır. Solar bağlantı ekipmanları içerisinde olan kablolar, bağlantı konnektörü, bağlantı setleri ihtiyaca hizmet veren ürünlerdir. Solar güç kutuları watt ve voltlarına göre değişiklik gösterecektir.

Solar sistemler içerisinde uygulama sahası bulan solar sulama sistemleri inventörleri de malzemeler içerisinde yerini almaktadır. Solar sistemler için gerekli olan malzemeleri tek tek ele almaya kalksak çok geniş bir yelpaze oluşturacaktır. Önemli olan malzemelerin üretim standartlarında sunuluyor olmasıdır. Yapılacak solar enerji sistemi uygulamasının verimini en net şekilde sunacak olan kullanılacak olan alt yapı malzeme ve gereksiniminin kalitesi olacaktır. Akdemir Solar olarak öncelikle bölgemizde üretilen enerjinin doğal olmasını amaçlayarak hem tükenmez enerji kaynağımız olan güneşten yüksek yararlanmayı amaçlamaktayız. Bölgemizde güneş enerjisinden meyve sebze kurutma, su ısıtma konularında yararlanıyorken elektrik enerjisi için de yararı en yüksek seviyeye çıkarmayı misyon edindik. Kullandığımız dünya standartlarında solar malzemeler ile donanımlı ve konusunda uzman ekip arkadaşlarımız ile en yüksek verimin sağlanmasını amaçlamaktayız. Kendini geliştiren ve yenilikleri hızlı şekilde bünyesine entegre eden firma yapımız ile sizler için mükemmeli sunmak adına gelişimlerin yakın takipçisi oluyoruz.