Güney Doğu Anadolu’nun Paris’i Gaziantep Güneş enerji projeleri için seçilebilecek en uygun yerlerden biridir. Konumu ve güneşi alış açısı itibariyle güneş enerjisi projelerine uygun olan Gaziantep, gelişen sanayi şehirlerinden biri olması sebebiyle de ges projelerine yoğun talep gösterilen bir yerdir.

Beş organize sanayi bölgesine sahip olan Gaziantep, gerek sanayi için tüketilen enerji gerekse de büyük şehir olmasından kaynaklı yaşam alanlarında kullanılan elektrik enerjisi bakımından ayrı bir öneme sahiptir. Kullanılan elektrik enerjisinin doğal yollarla temini bu anlamada hem maddi açıdan hem de çevre hassasiyeti açısından oldukça önem arz etmektedir. Güneş enerjisi santrallerine devlet tarafından sağlanan destekler de bu açıdan arız arttıran nedenler arasında belirgin bir şekilde yerini almaktadır.

Akdemir Solar olarak, Gaziantep başta olmak üzere tüm Güneydoğu Anadolu da ve talepler doğrultusunda Türkiye’nin her bölgesinde güneş enerjisi santralleri kurulumu desteği sağlamaktayız. Güneşin tükenmez enerjisinin yardımı ile doğal enerjiyi tarımsal sulama, sanayi de ve evlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Yüksek kapasiteli güneş santralleri düz bir alanda zemin uygulaması olarak yapılmaktadır. Bu uygulama için güneş panelleri zemine güneşi en net alacak açı ile monte edilir. Yerden ortalama 50 cm yüksek olacak şekilde yapılır. Bunun sebebi tozdan ve yağmurdan kaynaklanacak çamurdan etkilenmemesidir. Geniş alanlarda yapılan uygulamalarda yüksek enerji verimi alınacaktır. Sanayi ve ev tipi elektrik paneli uygulamaları çatıya monte şekilde olacaktır. Fabrikaların geniş arazi bölümleri varsa ve bu alanlar güneşi net alan açıya sahipse bu zeminlere de uygulama yapılabilir. Tarımsal sulama da kullanılan güneş enerjisi üretilen enerjisinin sulama sistemine entegrasyonu şeklinde olacaktır. Düzenek önce elektrik üretecek sonrasındaysa bunu komutlarla sulama sistemine aktaracaktır. Tarımsal sulama için kullanılacak güneş enerjisi projelerinde zamanlama ayarlaması da yaparak tarımsal arazinin başında beklemeden sulama sistemi çalıştırması yapabilirsiniz.

Akdemir Solar olarak güneş enerjisi sistemleri, güneş panelleri, projelere yardımcı her türlü alet ve malzemenin teminin işlerini bir bütün halinde sizlere sunuyoruz. Gaziantep güneş enerjisi denildiği zaman akla gelecek ilk isim olmak için gelişen her teknolojisi yakından takip edip sizlere en faydalı olacak şekilde entegrasyon gerçekleştiriyoruz.