Gaziantep güneş panelleri konusu Bölgemizin ve Gaziantep’in güneşi alış açısı ve şehrimizin doğal kaynaklardan yararlanması gerektiği anlayışı ile paralel olarak gündem oluşturmaktadır.

Gaziantep’in sanayi şehri olması ve özellikle belli sektörlerde ülkemizin ihracat lideri olması ile elektrik enerjisinin doğal kaynaklardan yararlanılarak elde edilmesi hem çevre sağlığı açısından hem de firmaların bütçeleri açısından yarı bir önem teşkil etmektedir. Güneş enerjisi ile elektrik üretimi yalnızca sanayi için değil konutlar için de kullanılabilir olması sebebiyle de fazlaca talep görmektedir

Güneş enerjisi hem temiz enerji kaynağı olması hem de tükenmez enerji kaynağı olması ile yenilenebilir enerji kaynakları arasındadır. Ülkemizin konumu gereği aldığı güneşi düşündüğümüzde çok daha fazla uygulama alanı olması gerektiği de ayrı bir konudur. Güneş enerjisinden elektrik üretimi maalesef doğru algılanmamakla beraber insanlarımızın bilgi kolay bulamıyor olmasından dolayı da ertelenen bir konudur. Güneşin sıcaklık etkisi düşünülerek 3 aylık yaz mevsimi baz alınıp bu tarz olumsuz değerlendirmeler yapılmaktadır. Güneş panellerinin özelliği gereği güneşin sadece ısı değil ışık etkisi ile de elektrik enerjisi üretimi yapılabilmektedir. Yani güneş panelleri ile dönüşümünü gerçekleştireceğiniz elektriği sadece yaz aylarında değil kış aylarında da kullanabileceksiniz.

Gaziantep güneş paneli sistemleri içerisinde yer alan çatı uygulamaları ve arazi uygulamalarında kullanılan panellerde watt farkı söz konusudur. Konumlandırma yeri, dönüştürme şekli gibi mühendislik bilgisi gerektiren detaylar ile güneş paneli firmanız yakından ilgilenecektir. Almak istediğiniz toplam enerji miktarına göre ihtiyaçlarınız belirlenecek ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiği sizlere aktarılacaktır.

Akdemir Solar, güneş enerjisinden yararlanmanız için solar çözümler ile sizlere hizmet vermektedir. Led aydınlatmalar, solar sulama sistemleri, güneş panelleri, rüzgar tribünleri, solar şarj sistemleri ve daha bir çok enerjinin konusu alanlarda sizlere fayda sağlamak adına çözümler üretmektedir. Güneşimize sahip çıkıp, ondan en iyi şekilde yararlanmak için ürettiğimiz her yeni çözüm ile mükemmel sonuçlara imza atıyoruz. Mühendislik işleriniz, proje çizimleriniz, saha çizimleri ve sistem tasarımlarının yapılması, malzeme tespiti ve iş akış şemalarımız ile profesyonel enerji sistemlerinin farkını yaşamanızı sağlıyoruz.